• 0,5 dl oliiviöljyä
• 4 kiinteää perunaa
• 1 keltainen sipuli
• 200 g chorizomakkaraa
• 5 kananmunaa
• suolaa ja pippuria
Tortilla Española – perunamunakas, jossa on sipulia ja chorizomakkaraa
• 1,5 dl oliiviöljyä
• 4 valkosipulinkynttä
• 1 tl chilijauhetta
• 20-25 jättikatkarapua
• 1 sitruunan mehu
• 0,5 dl konjakkia
• 1 tl paprikajauhetta
• 1 rkl hienonnettua persiljaa
• suolaa ja pippuria
• hyvää leipää
Klassinen Gambas al Ajillo valmistuu vain muutamassa minuutissa. Taivaallisen hyvää!
• 3-4 valkosipulinkynttä
• 1 tl suolaa
• 2 munankeltuaista
• 2,5 dl extra-neitsytoliiviöljyä
• 1-2 rkl tuorepuristettua sitruunamehua
• 0,5 kg tuoreita ”pimientos de padrón” (pieniä, vihreitä paprikoita)
• oliiviöljyä
• merisuolaa
Pimientos de Padron -paprikoiden valmistaminen kotona on helpompaa kuin uskotkaan.