Logo kohteelle Tjareborg
Grilled Satay tarjoiluehdotus

Grilled Satay maapähkinäkastikkeella ja pikkelöidyillä kurkuilla

Resepti – Grilled Satay maapähkinäkastikkeella ja pikkelöidyillä kurkuilla

4 annosta

Raaka-aineet:

Satay

500 g possunfilettä tai kanankoipea, vaihtoehtoisesti tofua
1 ½ dl kookosmaitoa
2 rkl currymaustetta
1 tl suolaa
1 tl sokeria

Maapähkinäkastike

2 dl kookosmaitoa
1 rkl punaista currytahnaa
2 rkl kalakastiketta
2–3 rkl maapähkinävoita
3 rkl ruokosokeria
1 rkl omenaviinietikkaa

Pikkelöidyt kurkut

1 viipaloitu kurkku
1 vihreä viipaloitu chili
2 viipaloitua salottisipulia
4 rkl sokeria
¾ dl valkoviinietikkaa
¾ dl vettä

Näin valmistat:

Satay

Sekoita kookosmaito ja curry, sokeri ja suola, marinoi liha/kana/tofu 20 minuuttia.

Grillaa/paista ja tarjoile maapähkinäkastikkeella ja pikkelöidyillä kurkuilla.

Maapähkinäkastike

Lämmitä kookosmaito, sekoita currytahna ja öljy.
Lisää maapähkinäkastike ja puuttuvat ainesosat. Mausta.

Pikkelöidyt kurkut

Sekoita kaikki ainesosat. Tarjoile satayn ja maapähkinäkastikkeen kanssa.

Herkulliset katuruuat

Lisää reseptejä

Täältä löydät lisää street food -reseptejä mm. Bao-leivät, nuudelikeitto, flatbread ja tandoorilohi.