4 annosta
500 g possunfilettä tai kanankoipea, vaihtoehtoisesti tofua
1 ½ dl kookosmaitoa
2 rkl currymaustetta
1 tl suolaa
1 tl sokeria
2 dl kookosmaitoa
1 rkl punaista currytahnaa
2 rkl kalakastiketta
2–3 rkl maapähkinävoita
3 rkl ruokosokeria
1 rkl omenaviinietikkaa
1 viipaloitu kurkku
1 vihreä viipaloitu chili
2 viipaloitua salottisipulia
4 rkl sokeria
¾ dl valkoviinietikkaa
¾ dl vettä
Sekoita kookosmaito ja curry, sokeri ja suola, marinoi liha/kana/tofu 20 minuuttia.
Grillaa/paista ja tarjoile maapähkinäkastikkeella ja pikkelöidyillä kurkuilla.
Lämmitä kookosmaito, sekoita currytahna ja öljy.
Lisää maapähkinäkastike ja puuttuvat ainesosat. Mausta.
Sekoita kaikki ainesosat. Tarjoile satayn ja maapähkinäkastikkeen kanssa.
Täältä löydät lisää street food -reseptejä mm. Bao-leivät, nuudelikeitto, flatbread ja tandoorilohi.